Storytelling


H

Vi skriver olika storys om vad vi gör i projektet. Vill du bli mer insatt i Odling 4.0? Läs våra storys nedan,

På vår sida i my Mynewsdesk hittar ni alla våra storys, länkad längst ner på denna sida. Här nedan ser ni dom senaste storysen vi har publicerad. Hoppas ni tycker detta är intressant!


Den yngre generationen kunder ställer högre krav på transparens. De har alltid mobiltelefonen nära till hands och kollar omdömen på hotell, restauranger, resmål etc. Är det inte något man borde göra även på maten man handlar?

– Rebecca Wildig


Bygg din drmgård i Matcraft

Det roligaste sättet att lära sig om din mat och dess påverkan på miljön är att få delta själv.. Redo? En fantastisk värld av verkligt och virtuellt jordbruk väntar på dig!

Läs hela artikeln här

Leanarbete på Spisa Smaker genom Odling 4.0

Lean grundar sig på ett antal principer som hjälper oss i hur vi kan tänka, arbeta och bete oss i vardagen. Syftet är att skapa effektiva flöden och en kultur av systematiska förbättringar, ett framgångsrecept för verksamhetsstyrning.

Läs hela artikeln här

Matcraft med Odling 4.0

Efter många steg och moment tillsammans med Berghs studenter och lärare så har vi kommit fram till en idé som väcker liv i både barn och föräldrar, på så sätt når vi ut till både den nya och den äldre generationen på en och samma gång.

Läs hela artikeln här

Låt oss se vad framtiden har att erbjuda lantbruket.